Kookboek voor het hele gezin van Amber Albarda

Als vervolg op haar succesvolle ‘Eet jezelf mooi, slank & gelukkig’-boeken komt Amber Albarda met een nieuw kookboek. In ‘Gezond genieten!’ laat ze zien dat je, ook met een druk gezin, gemakkelijk gezonde gerechten kunt bereiden.

Goede voeding is cruciaal voor je gezondheid. Dat geldt zeker ook voor opgroeiende kinderen. Door ze al op jonge leeftijd kennis te laten maken met gezonde producten en die als vanzelf op te nemen in het voedingspatroon, maken kinderen een goede start. Geniet als gezin van heerlijke gerechten en profiteer van de gezondheidsvoordelen.

Een van de meest gestelde vragen aan Amber is: “Wat geef ik mijn kind mee naar school?” Daarom staan in dit boek ook veel recepten voor lekkere snacks die kinderen maar al te graag in hun schooltas stoppen.

Over de auteur
Amber Albarda is een internationaal getrainde en gediplomeerde voedingscoach. Ze leert hoe je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. Amber begeleidt mannen en vrouwen bij het afvallen, slim leren eten en het terugvinden van hun vitaliteit en levenskracht, zonder calorieën te tellen. Het is een simpel successysteem dat mensen de vicieuze cirkel van afvallen en aankomen helpt doorbreken en blijvend de kwaliteit van hun leven verbetert. Met haar bedrijf The Food-IQ Company geeft ze op aanvraag workshops en lezingen voor een breed en divers publiek.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Happinez bundelt verrukkelijke vegetarische recepten
Lees ook:Weight Watchers lanceert dieetboek voor hele gezin
Lees ook:Voedselzandloper: ons eten, bepaalt hoe snel we verouderen
Lees ook:Voel je superfit met superfood
Lees ook:Afvallen met Anne – is zij opvolgster van Sonja Bakker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.