Happinez bundelt verrukkelijke vegetarische recepten

‘Good Food’ is het tweede Happinez-kookboek met 80 verrukkelijke vegetarische recepten voor verrassend originele gerechten. De recepten zijn gecombineerd met actuele en praktische informatie over bewust eten, pure ingrediënten en gezonde voeding.

Zo lezen we onder meer over de gezonde aspecten van zeewier, goede en minder goede granen en de beschermende werking van groene groenten. Over verborgen suikers en de opbouw van smaken in ons eten. Een prachtig vormgegeven boek met een schat aan kleurrijke gerechten en onmisbare informatie voor iedereen die van lekker en verantwoord eten houdt.

Bestel direct bij Bruna

Vorig jaar verscheen:

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De Groene Garde meest duurzame kookboek 2012
Lees ook:Supermodel Kate Moss komt met kookboek
Lees ook:Kookboek voor het hele gezin van Amber Albarda
Lees ook:Het grote wildplukboek met recepten Jonnie Boer
Lees ook:120 succesrecepten zonder vlees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.