De nieuwste trend op dieetgebied: 2 dagen vasten

De meeste mensen die diëten, houden dat maar moeilijk vol en gaan jojoën. Met Het 2 dagendieet is lijnen echter gemakkelijk, gezond en hoeft er niet afgezien te worden. Twee dagen strikt diëten en vijf dagen – binnen de perken – eten wat je maar wilt. Dat is het geheim van Het 2 dagendieet: het mentale aspect. Na maar twee dagen diëten, mag je alweer gewoon eten en dus is de kans dat je je opeens toch weer te buiten gaat aan slecht voedsel minimaal.

De 2-dagen dieet is het originele, klinisch bewezen 05:02 dieet om slank en gezond te worden. Het is ontwikkeld door de befaamde wetenschappers dr. Michelle Harvie en Prof. Tony Howell binnen de stichting: Genesis Breast Cancer Prevention. Het enige wat je hoeft te doen voor het bereiken van je ideale gewicht is het volgen van dit low-carb intermitterende dieet voor twee dagen per week. De rest van de week kan je gewoon normaal, maar verstandig eten!

Het is echt zo simpel, en de wetenschap bewijst het: in studies verloren volgers van Het 2 dagendieet meer gewicht dan de mensen die continue calorie-gecontroleerde diëten volgen. Zij verloren bijna twee keer zo veel vet, en meer centimeters rond hun taille – en ze waren meer succesvol in het behouden van dit gewichtsverlies!

Het 2 dagendieet geeft een duidelijke, veilige en eenvoudige begeleiding, plus maaltijd planners en 100 heerlijke recepten om op weg te helpen. Je zult ontdekken hoe en waarom het dieet werkt, en de vele bewezen voordelen voor de gezondheid die ermee verbonden zijn, met inbegrip van: het verminderen van het risico op kanker; verlagen van hoge bloeddruk, anti-aging effecten, en het verbeteren van het welzijn, je stemming en energie niveaus.

Dit is een unieke manier van eten die de eetlust volledig kan omscholen en verjongt het lichaam op cellulair niveau. Ten slotte kan je genieten van het eten en hoef je je nooit meer zorgen te maken over je gewicht.

Dr. Michelle Harvie is diëtiste en onderzoeker bij het Genesis Breast Cancer Prevention Centre. Haar onderzoeksresultaten werden veelvuldig gepubliceerd in vakbladen en ze won diverse prijzen.
Prof Tony Howell is oncoloog en gespecialiseerd in borstkankerpreventie.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Doe jij ook mee aan de 5:2 revolutie?
Lees ook:Wake-up call South Beach Dieet Arthur Agatston
Lees ook:Dukan dieet stijgt in populairteit
Lees ook:Je onbewuste inzetten en voor altijd slank lijf
Lees ook:Het vastendieet van Dr. Michael Mosley en Mimi Spencer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.