De verborgen drijfveren van hoer Pascale

Corine Koole, kwam door haar werk toevallig in contact met de knappe Amsterdamse jonge vrouw Pascale, die zich achter het raam verhuurt om mannen seksueel te bevredigen.

De belezen en piano spelende vrouw uit Zuid intrigeerde Koole; niet alleen door de toegewijde en professionele manier waarop Pascale met haar vak omgaat en daarover kan vertellen, maar ook door de ontroerende wijze waarop ze probeert grip te krijgen op haar eigen leven.

‘Pascale’ is het verslag van de intense relatie die ontstond tussen de interviewer en de hoer. Meeslepend, soms chirurgisch, ontrafelt Corine Koole met gesprekken, hun mailwisseling en intieme observaties de verborgen drijfveren van de vrouw die zo zelfbewust koos voor het oudste beroep ter wereld in een Amsterdamse steeg. Haar trots, haar gekrenktheid, haar geluk, haar pijn. Maar ook haar technieken, haar verdiensten en klantenbinding.

Het boek breekt met alle clichés en vooroordelen op dit gebied. Het is een messcherp en onthullend document, een blik in de ziel van een bijzondere vrouw, geschreven met een even subtiele als liefhebbende pen.

Over de auteur
Corine Koole is auteur en interviewer, onder meer van de openhartige serie ‘Lust en liefde’ in Volkskrant Magazine. Ook publiceerde ze de bundels ‘Ik wil jou. Nederlanders op zoek naar de grote liefde’ (vier drukken) en, recentelijk, ‘Hoe mannen liefhebben’.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Met haar had hij wel seks; nieuwste boek Corine Koole
Lees ook:Verlaten vrouwen: mannen zijn sukkels en vrouwen zijn sterk
Lees ook:Theatervoorstelling Waarom mannen seks willen…
Lees ook:Kookboek van Pascale Naessens voor ieder met stoomoven
Lees ook:Miriam Jacques, de ex van Ignace Crombé, schrijft nieuw boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.