Met haar had hij wel seks; nieuwste boek Corine Koole

Iedere week beginnen honderdduizenden Nederlanders hun zaterdag met de liefdescolumn van Corine Koole in Volkskrant Magazine, een van de meest gelezen columns van Nederland. En iedere week schetst Corine Koole weer een ander, verrassend portret van een verliefde.

Een man die iedere dag wacht op een vrouw die haar hond uitlaat. Een studente die maandenlang verliefd is op haar docent en in elk contact een liefdesverklaring probeert te vinden. Een wellustige man die valt voor een collega. Een moeder en haar elektrische tandenborstel. Een tachtigjarige vrouw bij wie de behoefte aan seks nooit ophoudt. Een vrouw die keer op keer haar hart verliest aan een foute man. Plotselinge passie in een juwelierszaak.

Nuchter Nederland? Integendeel. In ‘Met haar had hij wel seks’ laat Corine Koole zien dat Nederland zindert van verlangen en verborgen hartstocht en vol zit met affaires en vurige liefde. De verhalen zijn scherp en zeldzaam openhartig; ze bieden herkenning, brengen je op andere gedachten en geven je misschien zelfs troost. Met haar had hij wel seks is een prachtig, empathisch boek, geschreven door de vrouw die de afgelopen jaren als geen ander in staat is gebleken de liefde in al haar verschijningsvormen te verwoorden.

Over de auteur
Corine Koole is schrijver en journaliste. Haar stukken verschijnen onder meer in Het Parool, de Volkskrant, De Morgen en Linda. Haar wekelijkse column ‘Lust en liefde’ behoort tot de meest gelezen pagina’s van Volkskrant magazine. Haar recentste boeken zijn ‘Hoe mannen liefhebben‘ en ‘Pascale‘.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De verborgen drijfveren van hoer Pascale
Lees ook:Verlaten vrouwen: mannen zijn sukkels en vrouwen zijn sterk
Lees ook:Tv-serie gebaseerd op columns Corine Koole
Lees ook:Nieuws Volkskrant staat al in Kiezen bij kanker
Lees ook:Kiezen bij kanker: (hoe) laat ik mij behandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.