Harold Hamersma wint Gourmand World Cookbook Award

‘Wijnreis door mijn lichaam. Over de positieve effecten van wijn drinken’ van wijnschrijver Harold Hamersma is door de jury van de Gourmand World Cookbook Award uitgeroepen tot beste boek wereldwijd in de categorie ‘Wijn en gezondheid’. Harold Hamersma, wijnschrijver van Het Parool en (met ingang van aankomende zaterdag) het NRC Handelsblad en auteur van onder meer ‘De Grote Hamersma’, heeft vanwege zijn beroepskeuze een quotum van rond de 7000 flessen per jaar.

Toch slaapt hij niet onder een brug, scharrelt hij niet in de buurt van glasbakken en evenmin is hij gehuisvest in een Jellinek-kliniek. Sterker nog, Hamersma is kerngezond! In dit boek neemt hij je mee op een wijnreis door zijn lichaam. Een must voor iedereen die van wijn houdt en gezond wil leven.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Wijnreis door mijn lichaam: geactualiseerd en uitgebreid
Lees ook:Handige app van wijnschrijver Harold Hamersma
Lees ook:Kamagurka: waanzin en wijnzin
Lees ook:Harold Hamersma: lekkerste wijnen in mooiste verpakking
Lees ook:Harold Hamersma maakt wijnreis door zijn lichaam

0 reacties op “Harold Hamersma wint Gourmand World Cookbook Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.