Kamagurka: waanzin en wijnzin

Kamagurka is dol op wijn. Maar heeft daar zo zijn eigen kijk op. Harold Hamersma schrijft over wijn en weet er alles van. Wat nu als de vaardigheden en de passie van beide liefhebbers worden gecombineerd? Dat ontdek je vandaag.

Een unieke mix van waanzin en wijnzin. Hilarisch en verrassend. Gortdroog en sappig. Explosief en informatief. KamaHama. Tot u te nemen als er een goede fles in de buurt is. Want voor minder doen beide heren het niet.

Kunstenaar Kamagurka (Kama) schildert, tekent en boetseert sneller dan zijn eigen schaduw en is bekend in onder meer Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, de V.S. en de U.K. Wijnschrijver Harold Hamersma (Hama) zit nooit om een goeie grap verlegen. In tien jaar is hij uitgegroeid tot dé wijnautoriteit van de Lage Landen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Harold Hamersma wint Gourmand World Cookbook Award
Lees ook:Handige app van wijnschrijver Harold Hamersma
Lees ook:Wijnreis door mijn lichaam: geactualiseerd en uitgebreid
Lees ook:De Wijnalmanak uitgaven verder zonder Harold Hamersma
Lees ook:Harold Hamersma: lekkerste wijnen in mooiste verpakking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.