Wijnreis door mijn lichaam: geactualiseerd en uitgebreid

Naar de invloeden van wijn op ons lichaam wordt over de hele wereld veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Wat opvalt is de enorme hoeveelheid positieve conclusies. Wijnschrijver/publicist/journalist Harold Hamersma heeft hier een bovengemiddelde belangstelling voor vanwege zijn quotum van rond de 7000 flessen per jaar. Toch slaapt Hamersma niet onder een brug en scharrelt hij niet in de buurt van glasbakken. Sterker nog, hij is kerngezond! In dit boek neemt hij je mee op een wijnreis door zijn lichaam. En hij blijkt een goed geïnformeerde, ter zake kundige en vooral ook humorvolle reisleider.

Hamersma heeft zijn boek volledig geactualiseerd en van een aantal nieuwe hoofdstukken voorzien. Zo is er baanbrekend nieuws te melden over de invloed van alcohol op borstkanker, ongeboren vrucht en dementie. Een mustread voor iedereen die van wijn houdt en gezond wil leven.

Over de auteur
Harold Hamersma is wijnjournalist van onder andere Het Parool en NRC Handelsblad, en schrijft maandelijks voor Plus Magazine. Van zijn hand verschenen meerdere boeken, waaronder recentelijk bestseller Wijnreis door mijn lichaam (uitgeroepen tot ‘s werelds beste boek over wijn en gezondheid) en natuurlijk De Grote Hamersma 2012 (uitgeroepen tot Beste Wijnkoopgids van het Jaar). Hamersma is regelmatig actief op radio en tv, evenals op zijn eigen, succesvolle website foodtube.nl. In 2008 werd hij gelauwerd met de Vinos de España Prijs voor de Pers voor zijn publicaties over Spaanse wijnen. Voor 2012 is hij uitgeroepen tot meest invloedrijke Nederlander in de wijnbranche.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Harold Hamersma wint Gourmand World Cookbook Award
Lees ook:Harold Hamersma: lekkerste wijnen in mooiste verpakking
Lees ook:Handige app van wijnschrijver Harold Hamersma
Lees ook:Harold Hamersma maakt wijnreis door zijn lichaam
Lees ook:Kamagurka: waanzin en wijnzin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.