Harold Hamersma: lekkerste wijnen in mooiste verpakking

De Grote Hamersma, in 2011 uitgeroepen tot De Beste Wijnkoopgids van Nederland, verschijnt voor de derde keer op rij. Voor het eerst in een prachtige, luxe, gebonden editie. Een heerlijk boek om te gebruiken als naslagwerk, om in te bladeren en om informatie uit te putten. Er is geen beter cadeau denkbaar voor de wijnliefhebber vanwege de 2439 wijnrecensies. Maar ook de taalliefhebber wordt op zijn wenken bediend met een uniek wijnwoorden-register.

Niet alleen de beste wijnen onder de 5 euro en de flessen tussen 5 en 10 euro, maar ook de exclusievere vondsten komen aan bod. ‘Grote Hamersma 2013‘ winkelt bij supermarkten, is vaste klant bij wijnspeciaalzaken, loopt binnen bij slijterijketens en selecteert de beste internetaanbieders. De beste wijnen komen naar voren in ‘De 100 van Hamersma’ en in een van de andere vijf Top-25 lijsten, wat De Grote Hamersma 2013 nóg overzichtelijker maakt. Kortom, De Grote Hamersma 2013 is een onmisbare bron voor iedereen die zijn dorst naar wijnkennis wil lessen!

Over de auteur
Harold Hamersma, in 2012 door Winelife uitgeroepen tot de meest invloedrijke Nederlander in de wijnbranche, is wijnjournalist van onder andere Het Parool en NRC Handelsblad, en schrijft maandelijks voor Plus Magazine. Van zijn hand verschenen meerdere boeken, waaronder recentelijk bestseller ‘Wijnreis Door Mijn Lichaam‘ en natuurlijk ‘De Grote Hamersma 2011‘ (uitgeroepen tot Beste Wijnkoopgids van het Jaar) en ‘De Grote Hamersma / 2012‘. Hamersma is regelmatig actief op radio en tv, evenals op zijn eigen, succesvolle website foodtube.nl

www.degrotehamersma.nl

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Handige app van wijnschrijver Harold Hamersma
Lees ook:Wijnreis door mijn lichaam: geactualiseerd en uitgebreid
Lees ook:De Wijnalmanak uitgaven verder zonder Harold Hamersma
Lees ook:Harold Hamersma wint Gourmand World Cookbook Award
Lees ook:Harold Hamersma wint Oeuvreprijs wijncolumnist 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.