Handige app van wijnschrijver Harold Hamersma

Harold Hamersma heeft De Grote Hamersma Superwijnen-app voor iPhone gelanceerd. De app gebruikt de unieke kennis van wijnkenner Harold Hamersma die alle wijnen in alle supermarkten proeft en beoordeelt. Een consument vindt door de barcode te scannen makkelijk de juiste wijn dankzij de beoordeling van Hamersma. Uniek is dat deze app dagelijks alle wijnaanbiedingen uit de supermarkten toont.

Keuzestress voor het wijnschap
Uit onderzoek blijkt dat consumenten vooral in de supermarkt veel moeite hebben met het kiezen van een goede wijn. En dit terwijl ruim 90 procent van alle wijnen voor thuisgebruik juist daar wordt gekocht. Uit interviews blijkt dat sommige consumenten zelfs zoeken naar halflege schappen. Dit vanuit de logica ‘Dan zal die wijn wel goed zijn…’

De app biedt de consument de volgende voordelen:

  • Compleet aanbod van de lekkerste wijnen in de supermarkt
  • Wekelijks alle aanbiedingen van alle supermarkten
  • Onafhankelijk advies van Harold Hamersma
  • Altijd de meest actuele prijzen
  • Handige scanfunctie om snel wijnen te vinden
  • Filter op prijs, druif en eigen supermarkt
  • Werkt ook zonder internetverbinding

Harold Hamersma, in 2012 door Winelife uitgeroepen tot de meest invloedrijke Nederlander in de wijnbranche, is wijnjournalist van onder andere Het Parool en NRC Handelsblad, en schrijft maandelijks voor Plus Magazine. Van zijn hand verschenen diverse boeken, waaronder de bestseller Wijnreis door mijn lichaam en natuurlijk De Grote Hamersma 2014. Meer informatie: www.degrotehamersma.nl.

Superwijnen is ontwikkeld voor iPhone en kost € 5,49 in de App Store.

Lees ook:De Wijnalmanak uitgaven verder zonder Harold Hamersma
Lees ook:Harold Hamersma: lekkerste wijnen in mooiste verpakking
Lees ook:Harold Hamersma wint Gourmand World Cookbook Award
Lees ook:Wijnreis door mijn lichaam: geactualiseerd en uitgebreid
Lees ook:Kamagurka: waanzin en wijnzin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.