Tijdschrift app biedt nu ook abonnementen voor iPad

De iPad app van Tijdschrift.nl is volledig nieuw vormgegeven met een betere lees- en gebruikerservaring. Vanaf nu is het ook mogelijk om naast losse edities een digitaal abonnement af te sluiten op een groeiend aantal tijdschriften.

De site én app van zijn helemaal samengevoegd tot één platform. Er kunnen nu eenvoudig digitale abonnementen worden gekocht, op de site zijn deze voordeliger dan in de app. Vervolgens kan het tijdschrift gelezen worden op de iPad. Binnenkort kan dit ook op andere apparaten zoals PC en Android tablets.

Het lezen op een iPad is in de nieuwe versie van Tijdschrift.nl verbeterd. Zo kun je al beginnen met lezen terwijl de rest van het tijdschrift nog wordt gedownload. Via de bookmarkfunctie kun je favoriete artikelen markeren en eenvoudig terugvinden.

Het lezen van digitale tijdschriften groeit
Sinds de lancering van de iPad app heeft Tijdschrift.nl meer dan 200.000 digitale tijdschriften verkocht. De app is in korte tijd sterk gegroeid en behoort tot de top 10-apps in Nederland. Het assortiment omvat nu meer dan 145 verschillende Nederlandse toptijdschriften van maar liefst 25 verschillende uitgevers.

Het feit dat tijdschriften steeds interactiever worden is een van de redenen dat digitaal lezen aanslaat en aan populariteit wint. Daarnaast willen consumenten onafhankelijk van tijd en plaats de nieuwste tijdschriften kunnen lezen. Ook in het buitenland willen Nederlanders de inhoud van tijdschriften tot zich nemen en hun ontspanmoment beleven. Meer dan 15% van alle verkopen via Tijdschrift.nl vond buiten Nederland plaats.

Tijdschrift.nl heeft nog een aantal grote updates op de planning staan, waaronder een Android app en de mogelijkheid artikelen te delen via social media. Kijk op Tijdschrift.nl of download de gratis app.

Lees ook:Crimezone magazine nu ook via App te lezen
Lees ook:De prinses met de lange haren in de app Kinderboeken
Lees ook:Uitgeverijen bundelen krachten voor digitaal kinderboek
Lees ook:Nederlands kinderboek op iPhone, iPad en iPod touch
Lees ook:Hoe werkt dit? Vragen van iPad gebruikers onder de loep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.