The Book Seat maakt lezen leuker, zowel voor boek als tablet

Persoonlijk vind ik het altijd moeilijk om de perfecte houding aan te nemen om te lezen. Zeker als ik mijn tablet gebruik om te lezen; dan kan ik wel een handje extra gebruiken. The book Seat is dan ideaal.

De mogelijkheden om deze gadget te gebruiken zijn legio: tijdens het voeden van je baby, op de bank, tijdens het koken of gedurdende het werk. Je hebt altijd je handenvrij als je The Book Seat gebruikt. Aan de achterzijde zit ook nog een handig vakje waar je je mobiele telefoon of leesbril in kunt stoppen.

Volgens de leverancier is The Book Seat met name zeer geschikt voor mensen die lijden aan MS, FSHD of die na een beroerte of ongeluk een hand of arm moeten missen. Zij kunnen dan zelfstandig en zonder pijn lezen. Maar ook als je nergens last van hebt, maakt het lezen een stuk relaxter.

Het zachte kussentje kun je in iedere positie en vorm plaatsen, waardoor hij als houder ideaal is voor ieder boek. Alleen als het boek te groot is dan vond ik het persoonlijk wel lastiger. Door het goede materiaal faux-suède voelt het niet alleen prettig aan, maar is hij ook vlekbestandig.

The bookseat is verkrijgbaar in rood, paars, beige, blauw, bruin, oranje, grijs, roze en olijf. Consumentenadviesprijs: EUR 29.95. thebookseat.nl

Lees ook:Boeken als designobject
Lees ook:Eerste Europese Social Media boek
Lees ook:Beste Tommie – Van begin tot eind spannend
Lees ook:Mailen met ‘Soldaat in Uruzgan’ Niels Roelen
Lees ook:Auteur publiceert verhaal via Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.