Boeken als designobject

Ben je op zoek naar een speciale plek voor een aantal boeken? Dan is de 'Book End' van Present Time misschien wel de oplossing. Dankzij deze boekensteunen staan je boeken netjes op een rij. De tekst zorgt voor een leuk effect. Deze boeken bieden nu dus niet alleen maar leesplezier, maar worden zo een designobject.De voetplaat van de boekensteun komt onder de boeken. Aan beide kanten van de boekenreeks kunt u een deel van de 'Book End' plaatsen. Doordat deze boekensteun uit twee delen bestaat, is hij erg praktisch in gebruik. Op deze manier kun je zelfs je boeken midden op de tafel plaatsen. De 'Book End'-steunen zijn gemaakt van metaal en hebben zijn 22 x 20 x 21 centimeter.

Klik hier voor meer informatie over deze boekensteun.

Lees ook:The Book Seat maakt lezen leuker, zowel voor boek als tablet
Lees ook:Millennium-reeks van Stieg Larsson op tv
Lees ook:Verlies verwerken met Herinneringen aan jou
Lees ook:Signatuur start BoekenQuiz op Facebook
Lees ook:Download gratis het nieuwe boek van Elle van Rijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.