Eerste Europese Social Media boek

Nederland heeft de primeur van de publicatie van het eerste zogenoemde social media book. In dit interactieve e-book kan de lezer via een aankliksysteem niet alleen gebruik maken van extra informatie in de vorm van beeld en geluid, maar ook van sociale netwerken zoals Facebook, Google+, Twitter en YouTube die in het e-book zijn geïntegreerd.

Ook biedt deze digitale uitgave de mogelijkheid om met andere lezers van het boek online van gedachten te wisselen. Daarnaast kunnen lezers online commentaar leveren op het boek en bijvoorbeeld aanvullingen of verbeteringen voorstellen. Ook is het mogelijk tijdens het lezen op zoek te gaan naar andere lezers in de wereld die op dat moment online met het boek bezig zijn. Het social media book is ontwikkeld door uitgeverij Einstein Books in samenwerking met de TSS Cross Media Group.

Het digitale interactieve boek ‘De wereld van het internet’ door Willem Vermeend is tot 1 juni 2012 gratis te downloaden in de iTunes App Store. In 2012 zal tevens een Engelstalige editie van dit social media book worden uitgebracht voor de internationale markt.

Lees ook:Uitgeverij Boom Nelissen zorgt voor gratis e-book
Lees ook:Social Media Top 50: meest besproken schrijvers
Lees ook:Het volledig verrijkte e-book The Rolling Stones: 50
Lees ook:Umberto Eco en Robert Fisk op Mind The Book
Lees ook:Einstein Books lanceert nieuw type boek

Eén reactie op “Eerste Europese Social Media boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.