Yoga helpt tegen meer dan vijftig aandoeningen

Yoga kan veel aandoeningen voorkomen en genezen. In ‘Yoga helpt’ laat Tara Stiles zien hoe eenvoudig en doeltreffend yoga is bij allerlei kwalen: oude sportblessures, rugpijn, allergieën, hoge bloeddruk en zelfs bij katers. Je hoeft niet eens naar een yogastudio, thuis op de bank kan ook. Als je kunt in- en uitademen, kun je aan yoga doen!

Dat een pijnlijke rug baat heeft bij yoga is nog wel te bevatten. Maar dat yoga heilzaam is bij allergieën, hoge bloeddruk, angsten, griep en zelfs opvliegers, dát is geen gemeengoed.

In ‘Yoga helpt’ van de rebelse yogajuf Stiles staan praktische yogaoefeningen ter voorkoming en genezing van ruim 50 aandoeningen. Van lichamelijke tot geestelijke problemen en van chronische tot acute klachten. En hoe uiteenlopend de kwalen ook, de oefeningen hebben één ding gemeen: ze zijn gemakkelijk uit te voeren. Het boek bevat 150 kleurenfoto’s, waarop Stiles de yoga poses duidelijk demonstreert.

Over de auteur
Tara Stiles is een frisse verschijning is de wereld van de yoga en oprichter van Strala Yoga, dat wereldwijd bekend staat om z’n niet-pretentieuze, laagdrempelige en duidelijke benadering van yoga en gezond leven. Ze heeft geen goeroe, maar volgt haar eigen weg en spreekt juist daardoor steeds meer mensen aan. Dat leverde haar in The New York Times de geuzennaam ‘yoga rebel’ op. Tara Stiles is voormalig model en ster, maar vooral een nuchtere vrouw.

[isbn]9789021551326[/isbn]

Lees ook:Kinderen leren yoga
Lees ook:Een moment van ontspanning voor drukke moeders
Lees ook:William Broad zet yogawereld op z’n kop met boek
Lees ook:Yoga Bitch Suzanne Morrison
Lees ook:Johan Noorloos vertelt over zijn zoektocht naar geluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.