Een moment van ontspanning voor drukke moeders

Als moeder heb je aan één ding een chronisch tekort: tijd. En dan met name tijd voor jezelf, wat vaak zo hard nodig is. ‘Yoga voor moeders’ laat je zien hoe je meer aandacht aan jezelf kunt geven, al is het maar tien minuten per dag, zodat je het drukke bestaan met kinderen vol kunt houden.

Dit boek staat boordevol tips en eenvoudige yoga en meditatie-oefeningen die je op elk moment van de dag tussen de verschillende activiteiten door kunt doen. Door de tips en oefeningen in dit boek keer je terug naar jezelf en ben je een bron van rust voor je kinderen.

Over de auteur
Saskia Onck is grafisch ontwerpster en yogadocente. Ze is single moeder van een zoontje van 3 jaar oud. Uit ervaring weet ze dat yoga kan bijdragen aan het vinden van meer balans in de dagelijkse drukte, en het combineren van werk en kind. Haar levensmotto is dat werk en stress nooit in de weg zouden mogen staan van het genieten met je kind(eren). Yoga geeft troost, rust, moed en vooral plezier. Eerder maakte zij het Yoga & meditatie dagdoeboek.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Schrijfster Marisa Garau start webshop
Lees ook:Yoga helpt tegen meer dan vijftig aandoeningen
Lees ook:Kinderen leren yoga
Lees ook:Leer stap-voor-stap mediteren
Lees ook:William Broad zet yogawereld op z’n kop met boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.