Kinderen leren yoga

Hallo Zon! een yogaboek voor kinderen is recent verschenen. Het boek is geschreven voor kinderen van alle leeftijden zodat ze zelf met de yogahoudingen en technieken aan de slag kunnen. Alle houdingen staan duidelijk en kort beschreven en zijn geïllustreerd met foto’s. Kinderen leren de verschillende aspecten van de waardevolle beoefening van yoga door associaties met de natuur en de kracht van dieren.

Yoga bestaat al heel lang. Het komt oorspronkelijk uit India. De yogi’s uit het oude India keken heel goed naar de natuur. Zo leerden over de wilde dieren, kleine insecten, over de zon, de maan en over mensen. Daar zijn alle yogahoudingen vandaan gekomen. Yoga is heel populair en wordt over de hele wereld beoefend. Iedereen kan het.

In dit boek staan een heleboel yogahoudingen en andere yogaoefeningen beschreven. Kinderen kunnen zien en lezen waarom een oefening goed voor ze is. Ze leren te ontspannen en te concentreren, en ze worden sterker en leniger. Yoga helpt ze om gezond in de wereld te staan. Met dit boek kunnen kinderen zelf aan de slag!

Over de auteur
Femmy Brug is een ervaren yoga- en kinderyogadocente. Zij volgde opleidingen en trainingen in Groot-Brittannië en India. Zij is de oprichtster van Kidsyoga, een organisatie die zich inzet om yoga toegankelijk te maken voor alle kinderen en jongeren.

[isbn]9789020204698[/isbn]

Lees ook:Yoga helpt tegen meer dan vijftig aandoeningen
Lees ook:Een moment van ontspanning voor drukke moeders
Lees ook:Yoga Bitch Suzanne Morrison
Lees ook:William Broad zet yogawereld op z’n kop met boek
Lees ook:Beveiligen, schoonmaken en versnellen van pc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.