Johan Noorloos vertelt over zijn zoektocht naar geluk

Johan Noorloos gaat als jonge man op zoek naar de zin van zijn leven en raakt daarbij in de ban van verschillende leermeesters. Een dominee, een magnetiseur, een gebedsgenezer, een psychotherapeute, een meditatiegoeroe – allemaal helpen zij Johan een stapje verder.

Maar evenzeer stellen zij hem teleur: het zijn uiteindelijk gewoon mensen met hun eigen agenda’s. En ook het wilde leven in de hoofdstad schenkt de uit het nuchtere noorden afkomstige jongen geen rust. Intussen vinden zijn beste vrienden wél hun weg in het leven, en wordt Johan ziek. Na leerzame reizen door Peru, Australië en Thailand wordt hij uiteindelijk yogaleraar in Amsterdam. Dan blijkt híj voor velen een goeroe.

Over de auteur
Johan Noorloos heeft een succesvolle yoga-studio in Amsterdam. Tot zijn leerlingen behoren bekende Nederlanders als Katja Schuurman, Anita Witzier, Gerard Spong en Daphne Bunskoek. Johans boodschap is dat je het lot, ook als het je hard en onverwacht treft, in eigen hand kunt nemen. En daarna kun je echt iets voor anderen betekenen. Van hem verscheen eerder: ‘Hoe yoga je leven kan veranderen’.

[isbn]9789060058817[/isbn]

Lees ook:BN’ers opgelicht door meesteroplichter Jonathan Tobing
Lees ook:Jonathan T. wil ‘De Club van Dollars’ van Stan de Jong en Koen Voskuil verbieden
Lees ook:Leesuitdaging: Fatma Genç, Ajouad El Miloudi, Jasper Iwema
Lees ook:Linda. het boek
Lees ook:Zoektocht naar jong schrijftalent in Telekids BoekenBakkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.