Hoe zuiver is de kinderziel?

Heb jij ‘Valse beloftes’ van Linda Castillo al gelezen? ‘Valse beloftes’ is het derde deel in de serie rond de onalledaagse politiechef Kate Burkholder. Het is een duistere thriller die zich afspeelt in de amish gemeenschap. Castillo schetst een scherp portret over de feilbaarheid van de mens en de zuiverheid van de kinderziel. Een echte aanrader voor liefhebbers van Karin Slaughter en Lars Kepler.

De Slaboughfamilie is een modelfamilie voor de amish: hardwerkend, vier gezonde kinderen en zeer behulpzaam. Wanneer de ouders en een oom dood in hun schuur worden aangetroffen, lijkt het een tragisch ongeluk. Tijdens de autopsie blijkt echter dat de vader al een hoofdwond had voor hij stierf.
Inspecteur Kate Burkholder wil de waarheid zo snel mogelijk boven tafel hebben. Intussen wordt haar district geteisterd door haatmisdaden tegen de amish en algauw vermoedt ze een verband tussen de moord en de andere gewelddadige acties. Terwijl ze haar handen vol heeft aan de haatacties, komt ze achter een duister geheim van de Slaboughfamilie dat iedereen schokt. De moordenaar blijkt al die tijd veel dichterbij te zijn geweest dan ze ooit hadden kunnen denken.

Over de auteur
Linda Castillo is in Amerika groot geworden met haar suspenseboeken. ‘Zwijgplicht‘ was haar internationale doorbraak en haar eerste thriller in deze ijzingwekkende en krachtige serie. ‘Voor Altijd Stil‘ was het spannende vervolg en nu is er het derde deel, ‘Valse beloftes’.

[isbn]9789022995846[/isbn]

Lees ook:Verslavende mix van chicklit en thriller
Lees ook:Kwelling: vervolg op internationale bestseller Fallen
Lees ook:Supermodel Kate Moss komt met kookboek
Lees ook:Kate Moss werkt met Louise Wener aan boek over jong model
Lees ook:Lisa Unger: koningin van de psychologische thriller

Eén reactie op “Hoe zuiver is de kinderziel?

  1. Korting

    Lijkt me een heftig boek en zeker het lezen waard.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.