Kate Moss werkt met Louise Wener aan boek over jong model

Kate Moss en boeken; we hebben er de afgelopen tijd al een aantal keer overgeschreven. Zo zou ze aan een kookboek werken en verschijnt er bij Virgin Books een biografie over het model. En ook vandaag verschijnt er weer een bericht over Kate. Ze werkt momenteel met schrijfster Louise Wener aan een boek over een jong model dat aan het begin van haar internationale carrière staat.

Ongetwijfeld zal Kate haar eigen ervaringen van op en naast de catwalk gebruiken, zo meldt The Sun. Een ingewijde vertelt: “Kate denkt na over de volgende fase in haar leven. Het schijven van een boek is iets dat ze eerder heeft overwogen. Ze hoopt dat ze met de hulp van Louise Wener het boek tot een commercieel succes kan maken.”

Lees ook:Supermodel Kate Moss komt met kookboek
Lees ook:Kate Moss schrijft biografie over seks, drugs en rock ‘n roll
Lees ook:Hungry, de memoires van Crystal Renn
Lees ook:Dita von Teese klaagt uitgever aan
Lees ook:Gesigneerd exemplaar van Yfke Sturms boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.