Supermodel Kate Moss komt met kookboek

Kate Moss gooit alle vooroordelen over supermodellen en hun relatie met eten overboord en gaat een kookboek uitbrengen, lezen we in De Telegraaf. “Kate zou geïnspireerd zijn geraakt door de dochter van haar goede vriend Sir Philip Green, die eerder al een kookboek met traditionele Joodse gerechten schreef.”

We lezen verder: “Onlangs kookte Kate één van die gerechten voor haar vriend Jamie Hince”, vertelt een bron aan The Mirror. “Ze is gek op de simpele recepten en ze kan over niets anders meer praten.” Inmiddels is Kate druk aan het oefenen en alle recepten uit het kookboek aan het testen. “Ze wil net zo`n soort boek als haar vriendin op de markt brengen alleen dan met een typische Kate-twist.”

Lees ook:Kate Moss schrijft biografie over seks, drugs en rock ‘n roll
Lees ook:Kate Moss werkt met Louise Wener aan boek over jong model
Lees ook:Reizen met Jamie Oliver
Lees ook:Onthullende autobiografie Kate Moss in de maak
Lees ook:Snelle gerechten voor elke dag van Andy Harris

0 reacties op “Supermodel Kate Moss komt met kookboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.