Kwelling: vervolg op internationale bestseller Fallen

Veel jeugdige lezers zitten er al een tijdje op te wachten… Maar aan het eind van de maand is ie er dan; ‘Kwelling’ het tweede deel in de Fallen-serie van Lauren Kate. In deze serie is de liefde eeuwig.

Hel op aarde. Zo voelt het voor Luce om gescheiden te zijn van haar grote liefde Daniël. Het kostte eeuwen om elkaar te vinden en nu heeft hij haar weggestuurd zodat ze veilig is voor de schaduwen die een eind aan haar leven willen maken. Daniël verstopt Luce op een speciale school aan de ruige kust van Californië. Hier komt Luce steeds meer te weten over haar voorbije levens. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze begint te vermoeden dat Daniël haar niet alles heeft verteld. Hij houdt iets achter, iets gevaarlijks. Wat als Daniëls versie van de waarheid niet helemaal waar is? Wat als Luce eigenlijk is voorbestemd voor een ander?

Over de auteur
Lauren Kate groeide op in Dallas, ging naar school in Atlanta, en begon met schrijven in New York. Ze schreef ‘The betrayal of Natalie Hargrove’ en begon toen aan haar veelbelovende serie ‘Fallen’. Ze zou graag nog in de keuken van een restaurant werken en leren surfen. Samen met haar man woont ze in Los Angeles. Op dit moment schrijft ze aan het vervolg op ‘Kwelling’: ‘Passie’.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Nieuwe Young Adult topper van Lauren Kate
Lees ook:Verslavende mix van chicklit en thriller
Lees ook:Kate Moss werkt met Louise Wener aan boek over jong model
Lees ook:Supermodel Kate Moss komt met kookboek
Lees ook:Lisa Unger: koningin van de psychologische thriller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.