Wulf Dorn zorgt voor ijzige stilte

Een verleden vol vragen. Een cassetteband met niets dan ruis. En één antwoord, verborgen in ijzingwekkende stilte… De Duitse auteur Wulf Dorn zorgt er voor.

Al drieëntwintig jaar wordt psychiater Jan Forstner geplaagd door de verdwijning van zijn broer. Het enige wat hij nog van hem heeft, is de dictafoon die de toen zesjarige Sven voor zijn verdwijning bij zich droeg. Daarop staat zijn stem, gevolgd door ijzige stilte. Keer op keer probeert Jan antwoorden te vinden in de ruis op de cassette uit de dictafoon – tot hij geen stilte meer kan verdragen.

Na een zware inzinking krijgt Jan een baan aangeboden bij de kliniek in zijn geboorteplaats, op voorwaarde dat hij er zelf in therapie gaat. Naar aanleiding van de raadselachtige zelfmoord van een jonge vrouw gaat Jan samen met journaliste Carla Weller op onderzoek uit. Ze komen een geheim op het spoor dat al jaren verborgen ligt achter de muren van de kliniek. Een gevaarlijk geheim, dat Jan wel eens de antwoorden zou kunnen geven waar hij al zo lang naar zoekt…

Over de auteur
Wulf Dorn volgde een opleiding tot taaldocent en werkte de afgelopen vijftien jaar met psychiatrische patiënten als taaltherapeut. Hij woont met zijn vrouw in Zuid-Duitsland. Eerder schreef hij zijn veelgeprezen debuut Trigger.

[isbn]9789047517481[/isbn]

Lees ook:Boekenblog leest thriller ‘Mijn zwarte hart’
Lees ook:Boektrailer: In stilte gehuld – Heather Gudenkauf
Lees ook:Deepak Chopra schrijft beste spirituele boek van 2012
Lees ook:Literaire thriller van een van Zwedens meest geliefde auteurs
Lees ook:40-jarig dichterschap bekroond met imponerende bundel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.