40-jarig dichterschap bekroond met imponerende bundel

Ieder is op reis in de nieuwe bundel van Jasper Mikkers. Daadwerkelijk, of in gedachten. Aanvankelijk lijkt de vraag in welke richting de reis gaat er niet toe te doen. De zorgen van elke dag eisen alle aandacht op. Tot er een stilte valt, en de twijfel toeslaat. Waar gaan we eigenlijk naartoe?

In ‘We zijn al lang onderweg’ gaat ieder op zijn eigen manier om met de hunkering naar een uiteindelijke waarheid, een anker, een richting, een doel. Het verlangen meer te zijn dan door toeval bezield stof laat zich niet aan banden leggen. Losgeslagen door twijfel zet de reiziger zijn tocht voort, speurend naar houvast, tekens en antwoorden. In de hem typerende heldere taal neemt Jasper Mikkers de lezer mee op een klassieke en imponerende reis.

Over de auteur
Jasper Mikkers werkt sinds begin jaren negentig aan een cyclus van romans, novellen en korte verhalen. Mikkers was zeven jaar lang, van 1998 tot 2005, redacteur van het cultuurhistorische tv-programma De Wandeling van Omroep Brabant.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Jasper Mikkers nieuwe stadsdichter van Tilburg
Lees ook:Wat is een 160?
Lees ook:Knagende vragen: antwoorden op alledaagse verschijnselen
Lees ook:Ludde Menkema-wandeling door Warffum
Lees ook:Rosita Steenbeek pakt de fiets naar het orakel van Delphi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.