Kickstart je zelfvertrouwen met een portie positiviteit

“Het maakt niet uit wat anderen vinden. Wie gelukkig is met zichzelf heeft de sleutel in handen voor een mooi en positief leven.” Elke dag deelt Marian Palsgraaf via haar online feelgood magazine Justbeyou.nl een enorme dosis positieve energie uit. Met e-books, online cursussen en inspirerende verhalen op Justbeyou.nl kan iedereen zijn zelfvertrouwen kickstarten.

Dat negatieve ervaringen uit het verleden geen deel uit hoeven te maken van het heden bewijst Marian Palsgraaf wel. Zij zette Justbeyou.nl op nadat haar moeder overleed. “Mijn moeder was heel pessimistisch en altijd bezig met wat anderen van haar dachten. Na haar overlijden vroeg ik me af: wil ik aan het einde van mijn leven zijn zoals mijn moeder? Of zet ik de negativiteit van me af en ga ik mijn dromen waarmaken? Ik koos voor het laatste en dat was de grote ommekeer.” Op Justbeyou.nl helpt Marian via haar blogs, e-books en online cursussen blokkades op te heffen die een gelukkig en positief leven in de weg staan. “Wie zijn geluk van anderen laat afhangen, komt nergens. Ik laat zien hoe liefde voor jezelf kan leiden tot een gelukkiger bestaan.”

Justbeyou.nl

Lees ook:Marian Henderson brengt bloemen naar Boeddha
Lees ook:Als ik het leven over mocht doen, zet je aan het denken
Lees ook:Positief scheiden kan met het boek van Eveline Jurry
Lees ook:Marian Mudder schrijft spannend familiedrama
Lees ook:Voor de zakenman…

Eén reactie op “Kickstart je zelfvertrouwen met een portie positiviteit

  1. zelfvertrouwen uitstralen

    Het maakt inderdaad niet uit wat anderen van je vinden. Het gaat erom hoe je naar je zelf kijkt. De wereld is hoe jij erover denkt.. ik denk dat dit de kern goed raakt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.