Marian Mudder schrijft spannend familiedrama

De nieuwe roman van Marian Mudder ligt morgen in de winkel. ‘Volgende keer bij ons’ is een spannend en met zwarte humor geschreven verhaal over een disfunctionele familie en een familiediner dat uit de hand loopt. Het is een fraai staaltje psychologie in scherp proza. Spannend, sexy, schrijnend, scherp.

Wanneer Iris haar zestien jaar jongere geliefde meeneemt naar haar vaders 75e verjaardag, worden de onderlinge verhoudingen op scherp gezet. Dit leidt tot schrijnende confrontaties waarin leugens, familiegeheimen en zelfbedrog aan het licht komen. Op subtiele en minder subtiele wijze brengen ze Iris aan het twijfelen over haar relatie met een jongere man en over zichzelf, terwijl ze voor het eerst echt gelukkig is. Zal haar relatie deze druk overleven? Kiest ze voor zichzelf of voor haar familie? Kiest ze voor een nieuw leven of voor het vertrouwde?

Over de auteur
Marian Mudder is actrice, speelde in talloze toneel- en televisieproducties en is bij het grote publiek voornamelijk bekend van de serie Baantjer waar ze de rol van rechercheur Vera Prins speelde. Naast actrice is Marian ook personal coach en schrijft ze. Ze debuteerde succesvol met haar roman ‘Geluksblind‘, opgevolgd door ‘De Perfecte Minnares‘ dat zeer enthousiast werd ontvangen en binnenkort in Duitsland verschijnt.

www.marianmudder.nl

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Baantjer-actrice Marian Mudder schrijft roman
Lees ook:Is Marian Mudder de perfecte minnares?
Lees ook:Mailen met Marian Mudder
Lees ook:Marian Mudder leest voor uit haar boek ‘Geluksblind’
Lees ook:Marian Mudder leest voor uit De perfecte minnares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.