Raadselachtige verdwijningen die nooit opgelost zijn

Op een dag zijn ze vertrokken, om nooit meer terug te komen. Kinderen, vrouwen en mannen die zelfs na jaren intensief zoeken nooit zijn gevonden. Zijn ze uit vrije wil vertrokken? Leven ze nog? In het boek ‘Vermist!’ geeft onderzoeksjournalist Leo Burgwal een indringend overzicht van de meest mysterieuze en spraakmakende vermissingen van de afgelopen jaren.

‘Vermist!’ bevat openhartige gesprekken met familieleden en vrienden van vermisten, complete reconstructies van verdwijningzaken en onthullende reportages over de vaak zo dramatische zoektochten van familie, politie, privédetectives en paragnosten. ‘Vermist!’ biedt ook een blik achter de schermen van Amber Alert (het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en -ontvoeringen) en het na vele jaren nog steeds zeer goed bekeken tv- programma ‘Vermist’.

Verder geeft het boek een handige checklist voor vermissingen en het eindigt met een oproep om nieuwe tips te geven die tot opheldering van onopgeloste zaken kunnen leiden. Want de hoop op een behouden terugkeer blijft altijd bestaan.

Over de auteur
Leo Burgwal (1946) is freelance journalist. Hij heeft vele jaren gewerkt voor het weekblad Panorama en is daarnaast betrokken geweest bij de oprichting van 100% NL Magazine. Voor dit boek dook hij in de rijke archieven van Panorama op zoek naar spraakmakende verhalen over vermissingen.

[isbn]9789089751614[/isbn]

Lees ook:Veilig schaatsen in Nederland met wegwijs op natuurijs
Lees ook:Marianne Timmer deelt boek Lekker in je vel gratis uit
Lees ook:Een moment van ontspanning voor drukke moeders
Lees ook:Paul Sebes geeft tips in de Volkskrant
Lees ook:Luisterend lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.