Marianne Timmer deelt boek Lekker in je vel gratis uit

De Bruna vestiging in Harderwijk was vandaag in de ban van Marianne Timmer. Vanaf deze maand organiseert Timmers’ sponsor LIGA namelijk een actie met haar boek ‘Lekker in je vel’, waardoor het in alle Nederlandse Bruna winkels verkrijgbaar is. Om de start van deze actie te vieren, hield de Team LIGA coach een signeersessie voor haar dorpsgenoten. De eerste vijftig bezoekers kregen het gesigneerde boek zelfs gratis. Tientallen fans stonden in de rij om hun beroemde dorpsgenoot persoonlijk te ontmoeten en een gesigneerd exemplaar van haar boek in ontvangst te nemen.

Het nieuwe boek van Marianne Timmer, ‘Lekker in je vel’ is een inspirerend boek met talloze praktische tips om op snelle en vooral leuke wijze een betere conditie te krijgen. De drievoudig Olympisch kampioene weet als geen ander hoe belangrijk een verantwoorde levensstijl is. “Ik vind het leuk om mensen tips te geven waarmee ze lekkerder in hun vel kunnen komen, zowel fysiek als mentaal. Het geeft me een goed gevoel dat ik hierin iets kan betekenen voor een ander en mijn kennis kan overdragen. Het was voor mij extra leuk dat ik mijn eigen dorpsgenoten de kans kon geven om als eerste een gratis boek te krijgen.”

‘Lekker in je vel’ van Marianne Timmer is vanaf deze maand exclusief in alle Nederlandse Bruna winkels af te halen met vier streepjescodes van LIGA producten.

Lees ook:Marianne Timmer en Anni Friesinger gaan strijd aan…
Lees ook:Marianne Timmer zorgt voor fit leven
Lees ook:Gratis verzending Bruna.nl; géén minimum orderbedrag
Lees ook:Succes mini-wenskaartjes Bruna krijgt vervolg in Moederdagactie
Lees ook:Bruna breidt educatieve wedstrijd Woordpret uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.