Maarten van Rossem beschrijft vrijemarktdenken

Na zijn indringende analyse van het populisme beschrijft Van Rossem in ‘Kapitalisme zonder remmen’ de opkomst en ondergang van het marktfundamentalisme en pleit voor behoud van de Europese verzorgingsstaat. Het is een heldere analyse van dertig jaar vrijemarktdenken geworden.

Over de auteur
Maarten van Rossem is bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Utrecht. Hij houdt regelmatig lezingen voor een algemeen publiek. Van hem zijn verschenen: De Verenigde Staten in de twintigste eeuw, Amerika – Voor en tegen, Heeft geschiedenis nut?, De Tweede Wereldoorlog in 28.215 woorden, De wereld volgens Maarten van Rossem, Drie oorlogen, In Amerika, Waarom is de burger boos? en diverse hoorcolleges op cd en dvd.

[isbn]9789046809440[/isbn]

Lees ook:Een kleine geschiedenis van China
Lees ook:Een kleine geschiedenis van Amerika
Lees ook:Willem Melching beschrijft opkomst en ondergang van Hitler
Lees ook:Kleine wereldgeschiedenis van Jan van Oudheusden
Lees ook:Naweeën van de Eerste Wereldoorlog beschreven

Eén reactie op “Maarten van Rossem beschrijft vrijemarktdenken

  1. ed hardy lagerverkauf

    Een bonte stoet van geleerden, onderzoekers en ondernemers is er inmiddels van overtuigd dat binnen afzienbare tijd een grote sprong voorwaarts zal worden gemaakt. In ‘Eindeloos leven’ neemt de geboren verteller Jonathan Weiner, die als geen ander grensverleggende wetenschap begrijpelijk kan maken, ons mee op een onstuimige wetenschappelijke zoektocht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.