Mieke Kosters verklapt het geheim van slanke mensen

Het boek van Mieke Kosters: Het geheim van slanke mensen is gisteren verschenen. Dit is een nieuwe editie van het boek dat de schrijfster in eerste instantie in eigen beheer uitgaf. Haar methode is een succes; tienduizenden vrouwen volgen haar, nemen deel aan haar workshops via facebook en vallen af.

Vanaf haar vijftiende was Mieke met lijnen bezig. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke vriendinnen ging observeren: hoe konden zij wel bitterballen eten en toch in maatje 38 passen? Mieke kopieerde het ‘slanke’ eetgedrag en werd – met elke dag chocola en wijn – 15 kilo lichter. In ‘Het geheim van slanke mensen‘ ontdek je hoe ook jij kunt eten wat je wilt en afvallen!
“Dan hoorde ik zo’n dun type zeggen: “Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan”. Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.”

Over de auteur
Mieke Kosters (1972) werkte na haar studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen dertien jaar in de marketingcommunicatie. In 2010 rondde ze voor ‘Het geheim van slanke mensen‘ een opleiding tot gewichtsconsulent af. Het boek is gebaseerd op haar eigen ervaring en door een psycholoog en expert in gedragsverandering aangescherpt. Zo is een unieke afslankmethode ontstaan. Slanke mensen eten ook niet de hele dag worteltjes.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Nieuwe van Mieke Kosters: Ik ken mezelf en ben slank
Lees ook:Doe jij ook mee aan de 5:2 revolutie?
Lees ook:Afvallen met Anne – is zij opvolgster van Sonja Bakker?
Lees ook:Afslankgoeroe Sonja Bakker uitgeput door succes
Lees ook:Chique diëten met diva’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.