Nieuwe van Mieke Kosters: Ik ken mezelf en ben slank

Het nieuwe boek van Mieke Kosters, de afslankcoach van dit moment, verschijnt op de eerste dag van het nieuwe jaar. In Ik ken mezelf en ben slank legt Mieke uit hoe je slank(er) wordt met het eten en drinken dat jij het allerlekkerst vindt. Zonder gejojo. Het is een verdieping van de theorie uit haar eerste boek Het geheim van slanke mensen, en te gebruiken bij elke eetstijl of dieet. De methode is gebaseerd op bestaande psychologische modellen en op Mieke’s eigen ervaring, en aangevuld met vele herkenbare en concrete eyeopeners uit de praktijk.

Mieke vertelt je niet wat je moet eten; dat bepaal je helemaal zelf. Succesvol afvallen en slank blijven gaat in-the-end over hoe je omgaat met eten. Waarom kun je niet van de wijntjes en hapjes afblijven in gezelschap of moet die zak drop leeg als je alleen bent?

In Ik ken mezelf en ben slank ontdek je welke ‘saboteurs’ jou dwarszitten bij het afvallen: zit er ergens in jou een Prinses die geen zin heeft in ‘dat moeilijke gedoe’? Of een Angsthaas die zeker weet dat ‘het deze keer ook niet gaat lukken’?

Mieke beschrijft in drie stappen hoe je zelf de baas wordt over je eetgedrag. Aan de hand van haar eigen ervaringen (-18 kilo) en vele eyeopeners van afvallers uit haar trainingen lukt het jou ook: Eten wat je wilt… en slank(er) zijn.

Mieke Kosters (1972) maakte een opmerkelijke carrièreswitch: van bedrijfseconoom naar gewichtsconsulent. Acht jaar geleden viel ze 18 kilo af door het eetgedrag van haar slanke vriendinnen te kopiëren. Haar ervaring werkte ze samen met psycholoog Anne de Jong uit tot een unieke afslankmethode. Haar eerste boek Het geheim van slanke mensen werd een bestseller – meer dan 60.000 exemplaren verkocht – en de bijbehorende (online) workshops zijn een doorslaand succes. Mieke is inmiddels een veelgevraagd spreekster en haar trainingen worden door heel Nederland gegeven. Ze woont samen met Jaap, Lise (10), Faas (8) en Jette (3) in Amsterdam.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Mieke Kosters verklapt het geheim van slanke mensen
Lees ook:Je onbewuste inzetten en voor altijd slank lijf
Lees ook:Chique diëten met diva’s
Lees ook:Afvallen met Anne – is zij opvolgster van Sonja Bakker?
Lees ook:Doe jij ook mee aan de 5:2 revolutie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.