Afvallen met Anne – is zij opvolgster van Sonja Bakker?

Personal coach Anne de Graaf is de nieuwe afslanksensatie van Nederland. althans, zo omschrijft Kosmos Uitgevers haar. Anne heeft al honderden mensen begeleid op afslankcommunity Valtaf.nl en lanceert het boek ‘Afvallen met Anne in 12 weken’.

Met het boek leer je jezelf in 12 weken een gezonde en slanke leefstijl aan. Door haar methode hoef je nooit meer honger te lijden of koolhydraten te schrappen. Het boek biedt voor elke dag een smakelijk menu met tips, recepten en calorieënlijstjes. Het traktatiegedeelte bevat recepten voor als je je streefgewicht hebt bereikt en gerechten voor speciale gelegenheden.

Het boek vormt een combinatie met afslankcommunity www.valtaf.nl. Daar kun je persoonlijke begeleiding krijgen, buddy’s aantreffen, je vooruitgang bijhouden en allerlei recepten en tips vinden. Contact met mede-afvallers heeft reeds honderden mensen geholpen.

‘Afvallen met Anne in 12 weken’ is een herziene editie van het eerder verschenen ‘Jij.valtaf.nl’! De filosofie van het boek en de website zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring met afvallers van personal coach Anne de Graaf. Ze helpt deelnemers inzicht te krijgen in wat in hun voeding zit, maar maakt hen er ook van bewust dat je emotie-eten bij de bron moet aanpakken. Dat is essentieel voor blijvend gewichtsverlies. Zij ondervond dat aan den lijve na het overwinnen van de ziekte kanker.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Frans Bauer valt af met boek ‘De Afvallers XXL’ van Yneke Vocking
Lees ook:Gemiddeld krijgen we veertig kilo suiker per jaar binnen!
Lees ook:Kookboek met superfood quinoa in de hoofdrol
Lees ook:Mieke Kosters verklapt het geheim van slanke mensen
Lees ook:Anne Frank schreef meer dan aantekeningen in dagboek

Eén reactie op “Afvallen met Anne – is zij opvolgster van Sonja Bakker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.