Haal meer uit je hersenen met Mark Tigchelaar

Hoe kun je een boek in de helft van de tijd lezen, maar met een beter tekstbegrip? Hoe kun je meer onthouden en je hersenen tegelijkertijd rust gunnen? En hoe zorg je ervoor dat je geconcentreerd blijft tijdens het opnemen en verwerken van informatie? Kortom: hoe verbeter je de werking van je hersenen? In ‘Haal meer uit je hersenen’ zoekt Mark Tigchelaar de grenzen van de hersencapaciteit op en laat hij zien hoe je je hersenen optimaal kunt laten functioneren.

Op een toegankelijke manier beschrijft Tigchelaar de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en transponeert hij deze naar de praktijk. ‘Haal meer uit je hersenen’ is een informatief, inventief en baanbrekend handboek voor iedereen die meer uit zijn hersenen wil halen.

Over de auteur
Mark Tigchelaar studeerde psychologie, is breinexpert en geeft veel trainingen aan onder meer de Rabobank, de Hogeschool van Amsterdam, Berenschot en Allen & Overy. Hij was betrokken bij het BNN-programma Get Smart in a Week. Eerder schreef hij de boeken ‘Speed Reading’ en ‘Speed Learning’.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Onze hersenen flirten altijd
Lees ook:Jan Derksen: Bevrijd de psychologie
Lees ook:De optimalist – leer perfectionisme loslaten
Lees ook:Heftige hersens! – Leer je eigen brein kennen
Lees ook:Waarom we allemaal van Mars komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.