Crimezone zoekt de thrillerkenner van het jaar

Crimezone gaat deze maand weer op zoek naar de thrillerkenner van het jaar. Morgen, maandag 3 juni, wordt de eerste van vijfentwintig afleveringen van de Crimezone Thrillerquiz 2013 gepubliceerd. Elke (werk)dag kunnen er tien vragen worden beantwoord in een speciaal ontwikkelde quizomgeving.

Onder de deelnemers met de meeste punten worden dagelijks en wekelijks leuke thrillerprijzen verloot, waaronder een jaarabonnement op Crimezone Magazine. De laatste tien vragen worden op 5 juli toegevoegd. De thrillerkenner van het jaar wordt in de week van 8 juli bekendgemaakt. Hij of zij wint een thrillerpakket ter waarde van € 150.

Crimezone.nl

Lees ook:Genomineerden voor Crimezone Debuutprijs 2013 bekend
Lees ook:Crimezone Beste Thriller van het Jaar-verkiezing van start
Lees ook:Uitgeverij Contact organiseert schrijfwedstrijd
Lees ook:Peter R. de Vries ontvangt Crimezone Award of Honor
Lees ook:Crimezone magazine nu ook via App te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.