Boekenblog bij lancering boek ‘Beauty’ van MissLipgloss

Beautyblogger Cynthia Schultz besloot na jaren een succesvolle blog te draaien, haar succes uit te breiden op papier door haar eerste boek ‘Beauty’ te schrijven. Sinds 8 april ligt het boek in de schappen. Blogger Yolande Tump was aanwezig bij de lancering van het nieuwe beautyboek.

“Ik wilde dit zo graag”, zegt Schultz tegen de grote menigte die zich heeft verzameld in het Andaz Hotel in Amsterdam. “Een boek is echt iets anders dan een blog. Een blog lees je even tussendoor, voor een boek ga je echt languit op de bank liggen.” De beautyblogger koestert al langer de droom om haar ervaringen te delen op papier. “Het schrijven van een boek is al een droom van me sinds ik een pen kan vasthouden.”

Sinds haar zestiende runt Schultz haar blog Misslipgloss, waar ze dagelijks haar lezers voorziet van tips op het gebied van make-up. Haar blog is zo’n succes dat ze er goed van kan leven. Sinds 2010 is ze fulltime blogger en ontvangt ze dagelijks ongeveer 30.000 tot 50.000 unieke bezoekers op haar blog. Daarnaast heeft ze een maandelijkse pagina in tijdschrift Cosmogirl, zendtijd bij Koffietijd en runt ze een online shop, met beautyproducten uiteraard.

Het boek ‘Beauty’, met het lachende gezicht van Cynthia op de voorkant, beschrijft hoe haar blog zo groot is geworden en staat vol met tips en trucs over make-up. Lezers kunnen in het boek bijvoorbeeld tips vinden hoe ze het beste de verschillende soorten make-up kan aanbrengen en gebruiken.

Na de officiële lancering, verzamelt de grote massa met bloggers, bekendheden, liefhebbers en pers zich in een lange rij. Iedere aanwezige mag een exemplaar laten signeren door de beautyblogger haarzelf. Na een uur is de rij klaar en keren de mensen terug naar huis, met het nieuwe beautyboek onder hun armen.

Tekst: Yolande Tump

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Boek van MissLipgloss Cynthia Schultz vandaag te koop
Lees ook:Gij zult bloggen van Ernst-Jan Pfauth gratis downloaden
Lees ook:Promoot je (lievelings) boek!
Lees ook:Boeken van bloggers: Miss Lipgloss en Culy.nl
Lees ook:Kersttips van Boekenblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.