Boek van MissLipgloss Cynthia Schultz vandaag te koop

Het eerste boek van succesvol blogger Cynthia Schultz ligt vanaf vandaag in de winkel. ‘Beauty’ is haar eerste boek. Bertram + de Leeuw Uitgevers gaat meer boeken van bloggers uitgeven, zo melden ze eerder al.

“Ik was zestien toen ik begon met bloggen: MissLipgloss.nl. Ik hield van lipgloss, zo simpel was het. Twee jaar later had ik 5000 bezoekers per dag. Nooit gedacht dat je van bloggen zou kunnen leven, maar ik besloot het te proberen. De bezoekersaantallen schommelen nu tussen de 30.000 en 50.000 per dag. Dat zijn heel veel meiden die plezier hebben van mijn beautytips!”

Over de auteur
Cynthia Schultz (1990) is eigenares van www.MissLipgloss.nl, één van Nederlands grootste (beauty)blogs. Ze won de Viva400 Prijs voor de beste blogger van 2012, is vaste beautyexpert bij Koffietijd en een zeer succesvol spreekster.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Boekenblog bij lancering boek ‘Beauty’ van MissLipgloss
Lees ook:Boeken van bloggers: Miss Lipgloss en Culy.nl
Lees ook:Verfilming Hoe duur was de suiker
Lees ook:Gij zult bloggen van Ernst-Jan Pfauth gratis downloaden
Lees ook:Dagelijks bloggen: schrijvers doe er je voordeel mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.