Kobo introduceert Limited Edition Kobo Aura HD eReader

Kobo introduceert de Limited Edition Kobo Aura HD eReader. Deze nieuwe eReader is speciaal ontworpen voor de echte boekliefhebber, met het scherpste eInk-scherm beschikbaar op de markt. De Kobo Aura HD heeft een stijlvol design en is verkrijgbaar in de kleuren Ivory, Espresso en Onyx voor een adviesverkoopprijs van € 169,99.

De Kobo Aura HD heeft een 265 dpi beeldscherm, waardoor het bijna niet te onderscheiden is van een papieren boek. Daarnaast biedt het scherm van 6.8 inch, 30 procent meer leesoppervlak, en reageert de Kobo Aura  HD dankzij de 1 GHz processor sneller dan alle andere eReaders die nu verkrijgbaar zijn. “Kobo tilt de eReading industrie al vanaf het begin naar een hoger niveau. De introductie van de Kobo Aura HD is hier geen uitzondering op. Deze eReader is voor echte leesfanaten, voor mensen die honderden boeken per jaar verslinden. Met de Kobo Aura HD willen wij een ode aan hen brengen door ze beste eReading ervaring ooit bieden,” zegt Michael Serbinis, CEO bij Kobo.

Naast de innovaties op technisch gebied, is de Kobo Aura HD ook uitgerust met alle functies die consumenten van Kobo gewend zijn. Nieuwe boeken zijn eenvoudig aan te schaffen met behulp van een Wi-Fi verbinding en de 4GB interne opslag (uit te breiden naar 32GB) biedt ruimte aan duizenden eBooks en documenten. In de eBookstore zijn meer dan 3,2 miljoen eBooks te vinden, waaronder duizenden bekende en minder bekende Nederlandse titels. Iedereen kan dus ongestoord doorlezen, ook dankzij de batterij die bij gemiddeld gebruik maar liefst twee maanden meegaat. De leeservaring is naar eigen inzicht te personaliseren. Zo kan men kiezen uit de tien verschillende lettertypen en 24 lettergrootten, en de marges en regelafstand naar wens aanpassen.

De Kobo Aura HD is binnenkort verkrijgbaar via www.libris.nl en www.blz.nl voor € 169,99. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de Kobo Aura HD, bezoek www.kobobooks.nl

Lees ook:Nieuwe Kobo’s: met Mini, Glo en Arc eReader voor ieder
Lees ook:Kobo Glo als beste getest door de Consumentenbond
Lees ook:Kobo vergroot opslagruimte Arc tablet; komt in november
Lees ook:Libris gaat Kobo e-reader in Nederland verkopen
Lees ook:Kobo ereading app voor BlackBerry 10 smartphones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.