Gratis Wrap van Chiara Tissen

Uitgeverij Querido biedt gratis het e-book Wrap aan van Chiara Tissen, dat nu te downloaden is op de website van Querido.

Het symbolische eerste gratis exemplaar van ‘Wrap’ werd door Chiara Tissen aan Aliefka Bijlsma aangeboden tijdens een twittersessie. Bijlsma’s roman ‘Mede namens mijn vrouw’ werd vorig jaar ook als gratis e-book aangeboden en is inmiddels meer dan 20.000 keer gedownload.

‘Wrap’ vertelt het verhaal van de ooit veelbelovende cameraman Willem Zandstra. Hij verloor zeventien jaar geleden niet alleen zijn rechteroog, maar ook zijn grote liefde, Franka Hakman. Deze roman beschrijft de dag waarop hij haar bij toeval terugziet. Tegelijkertijd volgen we ook Franka, die terugreist naar het dorp waar ze opgroeide. Eén dag, twee mensen. Die zich los van elkaar afvragen waarom ze datgene wat hen dierbaar was zo zorgvuldig hebben ingepakt en weggeborgen.

Misschien ken je dit boek al. Dat zou kunnen, want we hebben eerder over de Wrapcast geschreven. Het boek speelt zich af in de filmwereld. Als het geen boek maar een film zou zijn, wie zouden er dan in moeten spelen? Verschillende mensen uit de film- en boekenwereld stelden hun favoriete cast samen en maakten daar filmpjes van die op You Tube te zien zijn.

Over de auteur
Chiara Tissen (1964) is actrice en schrijfster. Als actrice speelde ze bij vele gesubsidieerde gezelschappen als het Nationale Toneel, Het Vervolg en Het Toneel Speelt en ook in vrije producties als De heksen van Roald Dahl en De Gravin van Parma van Sandor Márai. Daarnaast speelde ze gastrollen in diverse televisieseries en werd ze twee keer genomineerd voor een musical award. Ze debuteerde in 2005 met de roman ‘De valduik’ en in 2007 verscheen haar tweede roman, ‘Meisje loos’. Met de roman ‘Wrap’ verwelkomt uitgeverij Querido haar in het fonds.

Lees ook:Welke acteur krijgt de hoofdrol in Wrap?
Lees ook:Baantjer-actrice Marian Mudder schrijft roman
Lees ook:Marian Mudder schrijft spannend familiedrama
Lees ook:Arnon Grunbergs Tirza ook op toneel te zien
Lees ook:Romanklassiekers in het theaterseizoen 2009-2010 op toneel te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.