Boekenbeurs lanceert boordevol programma

Binnenkort verandert Antwerp expo twaalf dagen lang in een paradijs voor boekenliefhebbers: de Boekenbeurs! De Boekenbeurs is hét boekenevenement van de Lage Landen. Nergens anders vind je zoveel titels samen onder één dak. Ieder jaar geven tientallen standhouders, honderden auteurs, partners en vele anderen het beste van zichzelf om je een rijkgevuld dagje uit te bezorgen. Ook dit jaar belooft de Boekenbeurs weer een boordevol programma.

Wat valt er te beleven op de 76e Boekenbeurs?

  • De Boekenbeurs kijkt met open blik vooruit. In ons e-Paviljoen in Hal 4 maak je kennis met de toekomst van het (e-) boek en de nieuwste trends in het digitale uitgeven.
  • De Jonge Helden-stand, net tegenover het e-Paviljoen, is een showcase van jong schrijftalent dat iedere dag een avontuurlijke mix van literatuur, muziek, videokunst en multimedia belooft. Mis deze Jonge Helden niet!
  • Het Auteurspodium is het kloppend hart van de beurs: auteurs, journalisten, politici, tv-figuren en deskundigen geven zich bloot in interviews, lezingen, debatten, theater en concerten. Met 4 themadagen, een Knack-dag, een special rond de Naakte Journalist, 2 Leerkrachtendagen en een goedgevuld Kidz- en Teenz-programma biedt het Auteurspodium je de keuze uit maar liefst 270 programmapunten.
  • Op de vloer signeren honderden auteurs en illustratoren met liefde hun nieuwe boeken. Je geniet er verder van verrassende acts, live radio en speciale meet & greets.

www.boekenbeurs.be

Lees ook:Boekenbeurs praktisch
Lees ook:Bijna 155.000 bezoekers voor de Boekenbeurs
Lees ook:Toppers op de Boekenbeurs
Lees ook:Lezersboekenbal in Tilburg #boekenweek2013
Lees ook:Deze thema’s staan centraal op auteurspodium Boekenbeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.