Maarten van der Weijden, Willeke van Ammelrooy en Paul Jambers op Manuscripta

Bekende Nederlanders komen dit najaar met een boek over hun leven en werk. Op Manuscripta, de feestelijke opening van het boekenseizoen, beleven een aantal van deze BN’ers hun entree als auteur. Op zondag 6 september staan op de podia van Manuscripta onder meer zwemmer Maarten van der Weijden, actrice Willeke van Ammelrooy en ook de Vlaamse televisiepresentator Paul Jambers. Manuscripta wordt gehouden op 6 en 7 september en is op zondag 6 september open voor publiek.
 
Willeke van Ammelrooy vertelt over haar boek ‘Acte de présence’, de biografie met herinneringen aan 65 jaar succes en teleurstelling. Paul Jambers geeft een kijkje achter de schermen van zijn televisieprogramma’s in zijn autobiografie ‘Ik heb het gedaan’. Maarten van der Weijden maakt ons deelgenoot van zijn strijd tegen leukemie in zijn boek ‘Beter’ . Bekende Nederlanders komen ook aan bod in ‘Verlies’, de bundel interviews van Cornald Maas; de journalist vertelt over zijn gesprekken met onder anderen Jack van Gelder, Brigitte Kaandorp en Susan Visser over het verliezen van een dierbare.
 
De 3e editie van Manuscripta vindt dit jaar plaats op zondag 6 en maandag 7 september. Verspreid over het gehele terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam presenteren ruim 100 uitgeverijen hun uitgeefplannen en vinden op 18 podia tientallen optredens plaats.

Lees ook:Manuscripta druk bezocht door boekenliefhebbers
Lees ook:‘Avond van Manuscripta’ met internationale auteurs
Lees ook:Meer dan honderd auteurs op Manuscripta
Lees ook:Manuscripta: zaterdag 31 augustus en zondag 1 september
Lees ook:Boekenfestival Manuscripta komt met eerste namen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.