Nieuwe serie van bestsellerauteur Andy McNab

‘Alarmfase rood’, het eerste deel in de nieuwe actieserie van Andy McNab rond actieheld Tom Buckingham is recent verschenen. Het is een razend spannende thriller over een terroristische aanslag op de Eurostar tussen Londen en Parijs. Een boek vol actie, vuurgevechten, knokpartijen en achtervolgingen. Kortom: pure Adrenaline!

Wat terrorismebestrijders al jarenlang vreesden, wordt werkelijkheid. De Eurostar van Londen naar Parijs wordt in de tunnel onder het Kanaal plotseling tot stilstand gebracht en de honderden passagiers worden gegijzeld door Russische terroristen. Maar aan boord bevindt zich één passagier met wie niemand rekening had gehouden: sergeant Tom Buckingham van de sas.

Buckingham staat er helemaal alleen voor, maar hij weet zich schuil te houden voor de terroristen. Hoewel hij tegenover een zwaarbewapende overmacht staat, beseffen zijn superieuren in Londen dat Buckingham hun enige kans is om de passagiers levend uit de trein te krijgen. De spanning in de trein neemt met de minuut toe, net als in de Londense achterkamertjes waar de politieke en militaire top moet beslissen over leven en dood. En terwijl elitetroepen van de sas zich voorbereiden op een mogelijk allesbepalende aanval, moet Tom Buckingham het hoofd zien koel te houden. Om zelf te overleven. Om de passagiers veilig van boord te krijgen. En om het leven van één passagier in het bijzonder te redden…

Over de auteur
Bestsellerauteur Andy McNab, bekend van de thrillerreeks rond actieheld Nick Stone, is het pseudoniem van een voormalig Brits Special Air Forces-soldaat. Vanwege het uiterst gevoelige karakter van zijn sas-verleden is Andy McNab de enige auteur die zijn werk ter goedkeuring moet voorleggen aan het Britse ministerie van Defensie voordat het gepubliceerd mag worden.

[isbn]9789400502130[/isbn]

Lees ook:Wie is er verantwoordelijk voor Iraanse nucleaire arsenaal?
Lees ook:Perfecte misdaad loopt gruwelijk uit de hand
Lees ook:Zondag 20 maart gratis treinen met Boekenweekgeschenk
Lees ook:Zelfmoordkonijntjes razend populair
Lees ook:Maggie O’Farrell wint Costa Novel Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.