Zelfmoordkonijntjes razend populair

Van de Zelfmoordkonijntjes van Andy Riley zijn in Nederland al tienduizenden verkocht. Ook al komen de konijntjes op elke pagina tragisch om het leven, je blijft onbedaarlijk lachen om deze knuffelbare wezentjes.

Na de grote successen van ‘Het boek van de zelfmoordkonijntjes’ en ‘De terugkeer van de zelfmoordkonijntjes’ hebben de schattige langorige beestjes in ‘De opkomst van de zelfmoordkonijntjes’ weer talloze manieren gevonden om hun leventjes te beëindigen. Vindingrijk, schokkend maar bovenal onbedaarlijk geestig.

Over de auteur
Andy Riley is de auteur van de zeer succesvolle reeksen ‘Varken!’ en ‘Zelfmoordkonijntjes’. Daarnaast is hij actief als scenarist voor succesvolle komische series als ‘Little Britain’, ‘Black Books’ en ‘Smack the Pony’, waarvoor hij tweemaal de prijs van de British Academy of Film and Television Arts won.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Populair in Vlaanderen
Lees ook:Boekenbeurs-toppers
Lees ook:Twee families altijd verbonden door noodlottig besluit
Lees ook:Je kon een muis horen vallen…
Lees ook:Ephron zal gemist worden om scherpte en absurde werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.