Wat schuilt er achter haar Nickname?

Natuurlijk heb ik volop boeken gelezen tijdens mijn afwezigheid. Zo lag ‘Nickname’, het debuut van Ingrid Oonincx, een paar weken geleden op mijn nachtkastje. Lang heeft ie er niet gelegen, want toen ik begon kon ik niet anders dan doorlezen. Dit boek is zeker een aanrader, lees snel verder waarom.

Je wil namelijk weten wat die meiden uit de chatbox beleven. En wat hebben Noor, Dagmar en Roos eigenlijk met elkaar gemeen. Dat blijkt in het begin nog mee te vallen, maar gedurende het boek weet Oonincx de persoonlijke verhalen – ofwel de geheimen die de meiden online met elkaar delen – bijzonder knap met elkaar te vermengen.

Oonincx, werkzaam als webredacteur en freelance journaliste, heeft een erg fijne schrijfstijl. Ze schrijft vlot, waardoor het boek het tempo krijgt van een chicklit. Maar dat is het zeker niet. Dit boek heeft namelijk de diepgang die in de vlot lezende vrouwenboekjes wel eens ontbreekt. Daarnaast weet Oonincx de spanning perfect op te bouwen, zodat het werkelijk een echte thriller wordt. En wat voor eentje. Hoe het afloopt met de meiden weet ze namelijk tot het eind spannend te houden.

[isbn]9789044327113[/isbn]

Lees ook:Blijven lachen in tijden van nood; nieuwe arme Sascha Meyer
Lees ook:Simone van der Vlugt vertelt over In mijn dromen
Lees ook:Mylène de la Haye schrijft boek over haar facelift.
Lees ook:Dennis Rijnvis: ‘Op dit moment ben ik voor alles bang’
Lees ook:Ingrid Oonincx schrijft weer ijzersterke thriller

2 reacties op “Wat schuilt er achter haar Nickname?

  1. Jennie

    Het boek staat staat toevallig op marktplaats en ik heb gelijk een bod uitgebracht.De omschrijving van het boek trok me wel aan dus ik hoop dat het voor mij is. Ik leg het boek wel even weg tot september en dan kan ik er voor gaan thanx alvast

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patricia de Ryck

    Wat leuk! iedere dag komt er nu een recensie online, dus voor je vakantie doe je hier nog voldoende inspiratie op.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.