Mylène de la Haye schrijft boek over haar facelift.

Mylène de la Haye ondergaat eind 2011 een facelift. De weg ernaartoe is lang en moeizaam. Normaliter is ze niet bang uitgevallen, maar nu wordt de presentatrice gekweld door twijfel, angst en zelfverachting over het feit dat ze een operatie nodig heeft voor haar levensgeluk. Ze schreef er het boek ‘Smoelwerk’ over dat in mei verschijnt.

En dan is daar ook nog De Omgeving. Collega’s en vrienden verklaren haar voor gek, familieleden zijn ongerust of boos, en haar tweelingzonen vrezen een Marijke Helwegen-effect. Haar actie wordt over het algemeen als oppervlakkig, ijdel, decadent of infantiel gezien. De la Haye schrijft openhartig en vol zelfspot over de periode vóór en na de operatie.

‘Smoelwerk’ is een vlot leesbaar, humoristisch en beeldend verslag, gelardeerd met de vaak niets ontziende reacties van De Omgeving, waaruit blijkt dat de facelift de taboefase nog niet voorbij is.

Over de auteur
Mylène de la Haye (Maastricht, 1959) is journaliste, zangeres en voormalig televisiemaakster. Ze presenteerde op tv onder andere Lief en Leed, Mylène de la Haye P.A. en Mylène knokt door. Ze schreef het kinderboek ‘De Droommeesters’ (2003). Ze werkt nu als interviewer en reportagemaker bij weekblad Panorama en treedt op met haar r&b-band Delahaye.

[isbn]9789046813256[/isbn]

Lees ook:Theoloog en schrijver Jean-Marc Ela overleden
Lees ook:Loverboy Manou: Ik wil publieke excuses van Maria Mosterd
Lees ook:Coen Simon stapt over naar Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Lees ook:Hell’s Angels krijgen boek met ware verhaal uit handen van Mylène de la Haye
Lees ook:Boekencommunity Watleesjij.nu gelanceerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.