Boekencommunity Watleesjij.nu gelanceerd

Uitgeverijconcern NDC|VBK heeft Watleesjij.nu gelanceerd, een nieuwe boekencommunity op het internet. Op Watleesjij.nu staan meer dan honderdduizend boeken die nu in Nederland en Vlaanderen verkrijgbaar zijn. Lezers worden uitgenodigd hun reacties bij boeken te plaatsen en de reacties van andere lezers te bekijken. Esther Verhoef zal dat deze maand ook doen.

Watleesjij.nu geeft overzichten van de boeken met de meeste reacties en die met de hoogste waardering. Het platform biedt lezers de kans met elkaar in contact te komen, leeservaringen te delen en zich te laten inspireren. Met de ontwikkeling van dit platform speelt NDC|VBK in op de opkomst van social media en het gegeven dat lezers zich steeds vaker op internet informeren over het bestaande boekenaanbod.

In juni zal Esther Verhoef, de auteur van Erken mij, het geschenkboekje dat ter ere van Juni – Maand van het Spannende Boek wordt uitgegeven, meedoen op Watleesjij.nu. Gedurende de hele maand juni zal zij op dit platform haar persoonlijke favorieten met het lezend publiek delen.

Watleesjij.nu werkt samen met het tijdschrift BOEK, dat steeds de leukste, mooiste of beste reacties die op Watleesjij.nu zijn geplaatst zal publiceren. De reacties zullen worden uitgekozen door de redactie van BOEK en het team van Watleesjij.nu. De schrijvers van de gekozen reacties winnen een boekenpakket. Het team van Watleesjij.nu streeft ernaar voor 1 september 2009 meer dan tweeduizend lezers te tellen.

Lees ook:Marion Pauw gastrecensent Watleesjij.nu
Lees ook:Watleesjij.nu groeit uit tot grootste boekencommunity (+Win!)
Lees ook:Manon Pauws ‘Daglicht’ best verkocht in succesvolle Maand van het Spannende Boek
Lees ook:Meer dan 3000 leden en dwarsligger actie op Watleesjij.nu
Lees ook:Watleesjij.nu vernieuwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.