Watleesjij.nu vernieuwd

De boekencommunity Watleesjij.nu is deze maand vernieuwd met extra functionaliteiten en uitgebreid met een mobiele website. De nieuwe release zorgt voor een steeds interactiever boekenplatform.

Bijna 6000 lezers schreven samen al meer dan 8000 boekreacties op Watleesjij.nu. Dat zal alleen maar toenemen nu de website flink onderhanden is genomen. Met trots presenteert het Team Watleesjij.nu een aantal nieuwe onderdelen. Zo krijg iedereen die nu met een iPhone naar Watleesjij.nu surft de digitale versie aangeboden. Door vanaf de homepage op het plusteken onderin het scherm te klikken, maak je er een ‘app icoon’ van.

Wat zijn de belangrijkste inhoudelijke veranderingen van de boekencommunity? Wat opvalt op de homepage, is dat deze is uitgebreid met toptienen. Iedereen kan voortaan ook stemmen op boeken zonder een reactie te schrijven; daardoor help je mee aan het opbouwen van de toptienen. Ook is er een Twitter-widget met recente tweets van auteurs en anderen uit het boekenvak. Je kunt iemand een boek aanraden via de functie ‘tip een boek’. Tot slot is er een tell a friend-optie toegevoegd aan de profielen, waarmee je je vrienden kunt attenderen op Watleesjij.nu. Iedereen die in de maand april gebruik maakt van de tell a friend-optie, maakt kans op een dwarsligger!

(Persbericht: Watleesjij.nu)

Lees ook:Marion Pauw gastrecensent Watleesjij.nu
Lees ook:Meer dan 3000 leden en dwarsligger actie op Watleesjij.nu
Lees ook:Watleesjij.nu groeit uit tot grootste boekencommunity (+Win!)
Lees ook:Boekencommunity Watleesjij.nu gelanceerd
Lees ook:Boeken.blog.nl heeft eigen widget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.