Winter vertelling van achthonderd bladzijden!

Persoonlijk weet ik nooit zo goed wat ik aan moet met extreem dikke boeken. Niet dat ik mijn aandacht niet bij het verhaal kan houden of dat ik bang ben dat ik er nooit doorheen kom. Nee, daar heb ik geen last van. Ik maak me gewoon druk over hoe ik dat boek nu het beste kan vasthouden en dan in een relaxte houding kan lezen. Met Winter vertelling van Mark Helprin is er weer zo’n boek… Achthonderd pagina’s!

De ‘strijd’ met het boek is volgens de pers wel de moeite waard. Los Angeles Times beschrijft het boek zo: “Adembenemend… Helprin is meesterlijk, een ongekend talent, grappig en scherp, lyrisch en poëtisch.”

Het is een ware klassieker, die nu voordelig (voor vijftien euro) is uitgebracht door Xander Uitgevers. Het gaat over een ongeneeslijk ziek meisje en een inbreker. Omdat het meisje hem een kop thee aanbiedt en niet de politie belt, wordt de inbreker overweldigd door sterke gevoelens voor haar. Hij wil haar redden. De tijd stilzetten en zo de dood tegenhouden is zijn enige hoop. Maar zal het hem lukken dat wonder te verrichten?

9789401604819

Lees ook:Nico Dijkshoorn spreekt luisterboek zelf in
Lees ook:Boekenblog luistert: ‘De man van je leven’
Lees ook:De laatste wens van Amelie
Lees ook:Weet James Worthy zijn veelbesproken debuut te overtreffen
Lees ook:ik, Lente – Voert je ademloos mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.