Heb jij Koudwatervrees?

Boekenblog heeft een sprankelende feelgood roman ontdekt met een pittige bite. Maak kennis met Kajsa Ingemarsson… of heb je Koudwatervrees?

Stella Friberg is een gevierd schrijfster en bezig met haar tiende thriller over privédetective Franciska Falke. Maar Stella kampt met een writer’s block. De omstandigheden waarin ze moet schrijven zijn dan ook verre van ideaal.

Er ontstaat een groot waterlek in haar luxe appartement in Stockholm en ze moet op zoek naar een aannemer. Ze komt terecht bij Johnny Strandberg en voor ze het weet zit Stella wekenlang in een verbouwing.

Tot overmaat van ramp betrapt ze haar vriend Fredrik, met wie ze dacht een fantastische relatie te hebben, in bed met een man. En net als ze denkt dat het niet erger kan, blijkt ze gestalkt te worden door een vrouw die denkt dat ze de privédetective is uit Stella’s boeken. Is er iemand die Stella nog kan redden uit deze nijpende situatie?

Over de auteur
Kajsa Ingemarsson is een bestsellerauteur in Zweden. Tevens is ze actrice en televisiepresentator. Eerder verscheen van haar de roman Kleine gele citroenen.

[isbn]9789032515119[/isbn]
 

Lees ook:Misdaadroman voor de lange (regenachtige) zomeravonden
Lees ook:Pas jij bij mij?
Lees ook:Marleen Janssen: Is ze geduwd of gevallen?
Lees ook:Win! + voorproefje: Waarom Quella – Abdellah Cheikh
Lees ook:Wetenschappers ontdekken handboek voor liefdesbrieven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.