Grote Nederwietboek: wietbijbel voor thuiskwekers

Nederland staat in de wereld nog altijd bekend als wietland. Drugtouristen trekken massaal naar onze steden. Tegelijkertijd daalt het aantal coffeeshops drastisch, ondanks dat het gebruik gelijk is gebleven. Is Nederland massaal aan het thuiskweken? In ‘Het Grote Nederwietboek’ geeft auteur Nick Kivits een heldere kijk op de wereld van hasj en wiet. Van de verschillende soorten tot de trip die je er van krijgt, van bekende gebruikers tot de criminele keerzijde. Met talloze tips voor gebruik en een complete kwekersgids.

In de bijkeuken, op zolder of in de slaapkamer – achter menig voordeur gaat tegenwoordig een kleine hennepplantage schuil. Een paar honderd euro per maand levert de thuisteelt van wiet al gauw op. Wiet en de kleinschalige kweek zijn helemaal ‘hot’! Maar hoe maak je nu zelf hasj en wiet, hoe pak je dat nu aan? Welke soorten zijn er en wat zijn de gangbare prijzen? Hoeveel marihuana levert één plant op? En misschien wel de allerbelangrijkste vraag: hoe kweek je nu zelf fatsoenlijke wiet zonder dat je daarbij politie en Justitie op je dak krijgt?

Auteur Nick Kivits dook in de wereld van de cannabis en de coffeeshops en onthult in ‘Het Grote Nederwietboek’ op toegankelijke wijze alle ins en outs van deze gewilde plantjes, van de geschiedenis tot het gebruik en tips en trucs voor een optimale teelt. Het boek biedt een compleet overzicht van alle aspecten van de wietcultuur in Nederland en is daarmee de wietbijbel voor de thuiskwekers en voor gebruikers.

Over de auteur
Nick Kivits (1984) is onderzoeksjournalist. Hij schrijft onder andere voor ‘Kijk’. Vorig jaar verscheen zijn succesvolle misdaaddossier ‘De Heineken ontvoering’.

[isbn]9789089751621[/isbn]

Lees ook:Basisgids Tips en trucs voor de iPad
Lees ook:Neem op als je moeder belt; het maakt je gelukkig
Lees ook:Komt een klant bij de kassa
Lees ook:Filmeditie van Being Flynn van Nick Flynn
Lees ook:Ongehoord hoge oplage voor debuutroman De kostwinner

Eén reactie op “Grote Nederwietboek: wietbijbel voor thuiskwekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.