Neem op als je moeder belt; het maakt je gelukkig

Na het succes van ‘Altijd buiten eten!’ is nu ‘Neem op als je moeder belt’ van ‘Man van de Wereld’ Onno Aerden verschenen, een boek dat vol staat met tips om een beter mens te worden. In tijden van verandering komt er een hoop op ons af. Ieder mens gaat daar anders mee om. Sommigen hebben de gave om hun omgeving daar op een prettige manier bij te betrekken. En anderen hebben die gave in mindere mate. Dit feel good-boek is het ideale cadeau voor iedereen die een stukje zelfverbetering nodig heeft.

In ‘Neem op als je moeder belt’ staan 101 tips om een beter mens te worden en een beter leven te leiden. Aerden testte alle tips zelf uit en het bleek dat elke stap hem dichter bij het ultieme geluk bracht en ook bij de mensen uit zijn omgeving. Want de eerste les die Aerden leerde, was: als je je omgeving gelukkiger maakt, straalt dat óók terug op jezelf.

Deze en nog meer tips kun je verwachten in ‘Neem op als je moeder belt’:
• Doneer met een reden
• Herken geluk
• Luister naar je lichaam
• Vermijd welles-nietes
• Doe een rotklus goed

Over de auteur
Onno Aerden debuteerde bij BBNC uitgevers met ‘Altijd buiten eten!’ En ’100 andere redenen om toch een tweede huis in Frankrijk te kopen’. Aerden was jarenlang hoofd- redacteur en uitgever. Hij was de grote man achter Leven in Frankrijk, Man of all Seasons en Miljonair. Sinds 2011 is hij zelfstandig mediaproducent en -adviseur. Hij schrijft sinds het voorjaar van 2012 als Man van de Wereld een column in FD Persoonlijk, het zaterdagmagazine van Het Financieele Dagblad.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:“Wie durft, koopt juist nu een tweede huisje”
Lees ook:Lekker lui lezen over wijn
Lees ook:Baking your way to happiness
Lees ook:KidsKompas wijst de leukste weg door Parijs
Lees ook:Op eetdekkingstocht met de Groene Garde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.